Dit wordt het modenieuws van week 7 - 2019

Wat er deze week in ieder geval gaat gebeuren? FashionUnited blikt vooruit op het modenieuws van week 7. Hieronder volgen de hoofdpunten uit de redactie agenda in de periode van 11 tot en met 17 februari

Didi opent nieuwe concept store

Didi opent donderdag een nieuwe concept store in Hoog Catharijne. De winkel is volgens het merk moderner en richt zich op een jonger publiek in vergelijking met de huidige winkels. Daarnaast zijn er meer duurzame elementen meegenomen. FashionUnited is aanwezig bij de opening. Deze week een beeldverslag.

Interview met damesmerk Norah

Binnen vier jaar vijftig winkels openen in Nederland, dat is een prestatie. Damesmodemerk Norah deed het en heeft de strategie om elke maand een nieuwe vestiging te openen. FashionUnited gaat in gesprek met Norah.

Hacked By_xH&M

De collectie van Hacked By_xH&M is vanaf donderdag 14 februari te koop in de Bonneterie winkel in Amsterdam. H&M werkte samen met het Nederlandse Hacked By_ van ontwerpers Alexander van Slobbe en Francisco van Benthum. Hacked By_ gebruikt reststoffen en overstock om nieuwe items van te maken en maakt nu gebruik van sale-items van H&M. De collectie bestaat uit twintig items en is dus super gelimiteerd.

Canada Goose Q3

Dankzij grote vraag naar luxe winterjassen boekte het Canadese luxe jassenmerk Canada Goose in het tweede kwartaal een nettowinst van 49,9 miljoen Canadese dollar (33,4 miljoen euro). Hiermee overtrof Canada Goose de verwachting van analisten. Benieuwd hoe het bedrijf het het derde kwartaal gedaan heeft? Lees het donderdag.

Trendstop

Trendstop geeft lezers van FashionUnited een eerste blik op de nieuwste trend richtingen uit de Lente/Zomer 2020-editie van Europa's grootste garen- en gebreide showcase, Pitti Filati. Lees het woensdag.

Verder op de kalender

Dinsdag 12 februari

Dikketruiendag

Dinsdag 12 februari

Stores that Wow, the best insights for a future proof store

Dinsdag 12 februari

Expositie Wolzak & Kosters serious international business

Donderdag 14 februari

Opening Didi Hoog Catharijne

Vrijdag 15 februari

Start Londen Fashion Week

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN