• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Followfitgirls.com start eigen collectie

Followfitgirls.com start eigen collectie

Door Yasmine Esser

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mode

Begin dit jaar was Marlou Volkerink van bloggersite Follow Fashion en Follow Fit Girls nog het gezicht van de sportcollectie van the Sting. Nu heeft de sportieve ondernemer zelf een sportcollectie gelanceerd.

De collectie van Followfitgirls.com bestaat uit tops, singlets, jackets en sportleggings, in vier verschillende kleuren. De items zijn zowel verkrijgbaar als basis model als met een motiverende quote.

Volkerink: "Niets is irritanter dan sporten in kleding dat niet lekker zit. Wij kunnen je met deze kleding beloven dat dit niet het geval is. Sterker nog, deze leggings zitten zo lekker dat je ze het liefst de hele dag aanhoudt."

Volkerink begon Follow Fashion in 2011 als platform voor bloggers. Het groeide uit tot bloggernetwerk, waar tweehonderd bloggers bij aangesloten zijn. Ook opende Volkerink een webshop en vorig jaar een showroom, in Groningen. Onlangs startte ze Followfitgirls.com, een platform waarop zij samen met vier fitbloggers dagelijks blogt over workouts, gezonde recepten en tips om de beste versie van jezelf te worden.

Follow Fashion
followfashion.nl
followfitgirls
followfitgirls.com