• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Geruchten: Tremaine Emory verlaat Supreme

Geruchten: Tremaine Emory verlaat Supreme

Door Marthe Stroom

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mode

Tremaine Emory. Credits: Jamie McCarthy / Getty Images North America / Getty Images via AFP

Gaat Tremaine Emory Supreme verlaten? Het internet staat bol van de geruchten die beweren dat de in 2022 aangestelde creatief directeur van het merk zijn ontslag heeft ingediend. Business of Fashion zegt de desbetreffende brief in handen te hebben.

Supreme werd in 2020 voor 2,1 miljard euro aangeschaft door VF Corp. Het aannemen van Emory, bekend van zijn merk Denim Tears en eerdere succesvolle samenwerkingen met streetwear merk Stüssy, werd gezien als een zet die Supreme zou helpen dicht bij zijn streetwear roots te blijven, ondanks de recente overname.

Slechts anderhalf jaar na Emory’s aantreden lijkt de samenwerking nu tot een einde gekomen. Sommige media, waaronder Business of Fashion, suggereren dat ‘systemisch racisme’ mee zou spelen in zijn keuze het bedrijf te verlaten. Deze geruchten zijn echter niet bevestigd.

VF Corp heeft tot dusver nog niet op de geruchten gereageerd. Uit het laatste financiële jaarverslag van VF Corp bleek dat Supreme niet de verwachte financiële prestaties leverde.

Lees ook:
Supreme
Tremaine Emory
VF CORP
VF Corporation