• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Kijken: Exclusieve collecties Fila en Starter voor Aktiesport

Kijken: Exclusieve collecties Fila en Starter voor Aktiesport

Door Caitlyn Terra

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mode

Aktiesport lanceert dit najaar twee exclusieve collecties in samenwerking met sportmerken Fila en Starter. Met de collecties wil Aktiesport zich richten op een jonge doelgroep.

Fila ontwikkelde speciaal voor Aktiesport een collectie dames- en herenmode. De kenmerkende sweaters en hoodies van Fila zijn in verschillende kleuren uitgevoerd. Om een complete look aan te bieden, is ook een sneaker collectie ontwikkeld. De collecties is verkrijgbaar in alle Aktiesport filialen en online. Later in het jaar zullen ook winterjassen van Fila aan het assortiment worden toegevoegd.

Bekijk hier de eerste beelden van de Fila-collectie:

Ook sportmerk Starter maakte een collectie exclusief voor Aktiesport. De welbekende shirts, truien en joggingbroeken zijn in de collectie opgenomen. Later in het jaar zal een ook een lijn slimfit trainingspakken verkrijgbaar zijn in olijfgroen en in een zwarte camouflage-print.

Bekijk hier de eerste beelden van de Starter-collectie:

Aktiesport is een jaar geleden overgenomen door JD Sports. Sindsdien heeft het logo een make-over gehad en is het nieuwe winkelconcept dat daarbij aansluit verder uitgerold.

Beeld: Aktiesport

Aktiesport
FILA
Starter