• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • United Repair Centre en Tiny Library genomineerd voor Circular Awards 2024

United Repair Centre en Tiny Library genomineerd voor Circular Awards 2024

Door Caitlyn Terra

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mode

Credits: Beeld: Tiny Library

Twee modebedrijven zijn genomineerd voor de Nederlandse Circular Awards. Zowel United Repair Centre als Tiny Library zijn genomineerd in de categorie ‘business’, zo blijkt uit een persbericht.

Tijdens de awardshow worden in vier categorieën prijzen uitgereikt: business, public, circular chain en circular heroes. De awards worden uitgereikt aan ‘ innovatieve en circulaire projecten, producten en diensten die een een buitengewone bijdrage leveren aan de bevordering van de circulaire economie.

Het United Repair Centre verricht, zoals de naam al doet vermoeden, reparaties waardoor kleding langer mee gaat. Het bedrijf is opgericht door Makers Unite en kledingmerk Patagonia. United Repair Centre begon in Amsterdam, maar heeft al aangekondigd ook in Engeland te openen. Ook introduceerde het recent de United Repair Academy.

Tiny Library is een kledinghuurservice voor kindermode. Tiny Library haalde recent nog een kapitaalinjectie van 1,4 miljoen euro binnen.

De Circular Awards worden op 14 maart uitgereikt, tijdens de Week van de Circulaire Economie. Deze loopt van 11 tot en met 16 maart.

Tiny Library
united repair centre