• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • Asos introduceert gratis retours on demand in Amsterdam

Asos introduceert gratis retours on demand in Amsterdam

Door Caitlyn Terra

bezig met laden...

Scroll down to read more

Voor klanten in Amsterdam lanceert Asos vandaag een nieuwe service, gratis retours on demand. Het is nu mogelijk om dezelfde dag een retour op te laten halen op een tijdstip dat de consument uitkomt, zo maakt het bedrijf bekend in een persbericht.

“Asos focust altijd op het geven van de beste ervaring mogelijk en heeft een geschiedenis van het bieden van verschillende keuze opties als het aankomt op service,” aldus het bericht. Klanten die gebruik willen maken van de service kunnen via asos.returnista.nl een afspraak maken voor de gratis ophaal-service. Als de klant een retour doorgeeft voor één uur ‘s middags kan de bestelling nog dezelfde dag opgehaald worden, anders wordt de keuze voor de volgende dag aangeboden. De koerier zal zelf het retourlabel aanbrengen op de bestelling.

Amsterdam heeft de premiere van de service, maar Asos meldt in het persbericht dat consumenten in Utrecht, Den Haag en Rotterdam ook snel gebruik kunnen maken van gratis retours on demand. Een datum of maand wordt niet gespecificeerd.

Asos