Hema opent flagshipstore in Mall of the Netherlands

Hema zal in oktober 2019 een flagshipstore openenen in Mall of the Netherlands. Dankzij een nieuwe huurovereenkomst met de eigenaar van het winkelcentrum, Unibail-Rodamco, krijgt Hema ook de kans om een vestiging te openen in het Forum des Halles in Parijs.

Op dit moment is Hema al gevestigd in winkelcentrum Leidsenhage, dat in 2019 wordt omgebouwd tot Mall of The Netherlands. “De verhuizing van Hema binnen Mall of The Netherlands is noodzakelijk om de bouwwerkzaamheden uit te kunnen voeren”, aldus Otto Ambagtsheer van Unibail-Rodamco Benelux. “Het is prettig dat Hema zich achter de ambitie van Unibail-Rodamco met Mall of the Netherlands schaart en ook voordelen ziet in het uitrollen van het modernste flagship-concept op een nieuwe locatie.”

De flagshipstore krijgt een vloeroppervlak van 2000 vierkante meter. Over het nieuwe winkelconcept kan nog niet veel bekendgemaakt worden vanuit Hema, maar in de winkel zullen wel 'de nieuwste innovaties van Hema' te zien zijn, aldus het gezamenlijke persbericht.

Unibail-Rodamco is ook eigenaar van het winkelcentrum Forum des Halles in Parijs. Hema heeft nu ook een huurovereenkomst afgesloten voor een locatie binnen het Franse winkelcentrum. “We zien Unibail-Rodamco als een zeer sterke partner als het gaat om internationale expansie en zijn content over de voor ons weggelegde rol binnen Mall of the Netherlands én Forum des Halles. Beiden locaties zijn van groot belang voor Hema,” aldus Emile Ruempol, directeur Expansion & Development bij Hema.

Beeld: Unibail-Rodamco

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN