• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • Hudson’s Bay werkt samen met meesterkok Ron Blaauw

Hudson’s Bay werkt samen met meesterkok Ron Blaauw

Door Caitlyn Terra

bezig met laden...

Retail

Warenhuis Hudson’s Bay werkt voor het filiaal in Amsterdam samen met meesterkok Ron Blaauw. Dit maken het bedrijf en de kok bekend in een gezamenlijk persbericht. Blaauw opent op de bovenste verdieping van het pand restaurant Nacarat.

Al langere tijd was bekend dat de Amsterdamse locatie van het warenhuis een restaurant zou bevatten waar men kon genieten van lunch en diner. Aan Ron Blaauw de eer om zijn restaurant hier te vestigen. Ook na sluiting van het warenhuis kunnen gasten genieten van een fine dining experience. Op de bovenste verdieping van Hudson’s Bay hebben de gasten een uitzicht over Amsterdam. De naam van het restaurant is dan ook geïnspireerd door de warme oranje kleur van de ondergaande zon die gasten kunnen zien op de locatie.

”Binnen dit nieuwe restaurantconcept staat een rijke beleving hoog in het vaandel evenals toegankelijkheid en service,” zegt Blaauw in het persbericht. De gerechten zullen geïnspireerd zijn op de keuken uit het Midden-Oosten.

In 2017 opent Hudson’s Bay 10 nieuwe winkels in Nederland. De samenwerking met Ron Blaauw zou de winkelervaring ten goede komen. “Hudson’s Bay wil Nederland kennis laten maken met onze bijzondere en nieuwe winkelbeleving, en food is onmisbaar in deze beleving,” licht Jacco van der Steen, Director Marketing en Inkoop van Hudson’s Bay Nederland, toe. Het buitengewone menu en de service van Ron Blaauw dragen volgens Van der Steen bij aan de beleving van het Nederlandse Hudson’s Bay concept.

Gisteren maakte Hudson’s Bay ook bekend samen te werken met La Place, het voormalige V&D concept, ter verrijking van de winkelervaring. In de overige locaties van het warenhuis vestigt La Place zich.

Wilt u weten in welke steden Saks off 5th en Hudson’s Bay zich vestigen? Bekijk het op de kaart.

Beeld: Hudson’s Bay

Hudson's Bay
Scroll down to read more