Hunkemöller richt pijlen op Groot-Brittannië

Leidend Nederlands lingeriemerk Hunkemöller heeft zijn pijlen gericht op de Britse markt. Het merk verkent opties om een serie winkels te openen door het gehele land.

Philip Mountford, CEO van Hunkemöller onthult dat de lingeriegigant op dit moment verschillende opties overweegt om winkels te openen in Groot-Brittannië, inclusief een potentiële locatie aan Oxford Street in Londen. Een woordvoerder van Hunkemöller onthulde al eerder aan FashionUnited dat het lingeriemerk wellicht eigen winkels of concessies zou openen in het land, maar zei daarbij dat dit nog geen concrete plannen waren destijds. Daarentegen hoopt het merk nu de eerste Britse winkel te openen aan het einde van 2018 - begin 2019, maar Mountford gelooft dat dit wellicht eerder plaatsvindt als de juiste kansen zich voordoen.

Hunkemöller breidt dit jaar uit naar Zwitserland en Noorwegen, aldus Mountford. Het merk was al eens aanwezig in de Britse markt met een concessie in House of Fraser aan Oxford Street in 2011, maar haalde deze na een tijd weg. Britse klanten kunnen op dit moment al terecht bij het globale e-commerce platform van Hunkemöller.

Beeld: Hunkemöller

Vertaling en bewerking: Caitlyn Terra

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN