Kijken: Lief! Lifestyle opent eerste winkel in Portugal

Het kindermode- en lifestylemerk Lief! Lifestyle breidt internationaal uit. Het merk heeft zijn eerste winkel geopend in Portugal.

Kijken: Lief! Lifestyle opent eerste winkel in Portugal

De eerste Portugese winkel is gevestigd aan de Rua Sao Francisco in Leiria nabij de Portugese kust, tussen de hoofdstad Lissabon en de havenstad Porto. Met een winkeloppervlakte van 80 vierkante meter focust Lief! op kleding, onder- en nachtmode, tassen, speelgoed, stationery en dierenaccessoires.

Kijken: Lief! Lifestyle opent eerste winkel in Portugal

Winkeleigenaar Ligia Henriques wil Portugal veroveren met het Lief! lifestyle concept. "Portugal is een zonnig land, de trends zijn daarom erg kleurrijk. Helaas missen we hier in de regio nog een stukje variatie en eigenheid wat betreft kids fashion,” laat ze in een persbericht weten. “Lief! lifestyle biedt uitkomst met haar typische en unieke designs. Ik zie het als mijn persoonlijke uitdaging om de slogan 'Bring colour to your Family' te verspreiden onder de Portugese families. Lief! lifestyle is een vrolijk handelsmerk dat naadloos aansluit op de Portugese way of life.”

Lief! Lifestyle, dat eerder dit jaar failliet ging en alle winkels behalve de conceptstore in Sliedrecht en de outletwinkel in Bataviastad moest sluiten, werd deze zomer overgenomen door het Duitse bedrijf Kids Fashion Group, onderdeel van Kanz Financial Holding. De groep kondigde toen al aan dat het grote internationale plannen had voor het Nederlandse merk. Eerder opende Lief! Lifestyle al een winkel in Berlijn. Daarnaast voegde Lief! Lifestyle recentelijk diverse nieuwe licentieproducten toe.

Beeld: Lief! Lifestyle


 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN