• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • Nieuw winkelconcept voor Ecco: Premium Store

Nieuw winkelconcept voor Ecco: Premium Store

Door Anne Buis

bezig met laden...

Scroll down to read more

Retail

Ecco opent de eerste Premium Store in Nederland. Het nieuwe winkelconcept wordt gelanceerd in de winkel aan de Kalverstraat in Amsterdam. In navolging van Duitsland (Hamburg) en China (Shanghai) is Nederland het derde land dat het nieuwe concept van Ecco verwelkomt.

“Ecco staat voor modern Deens design, dat heritage met innovatie combineert en comfort en stijl samenbrengt. Met het nieuwe Premium concept kunnen we ons als merk nog beter profileren”, aldus Erik Heldoorn, Sales Director Core Europe bij Ecco. In de winkel zijn zowel dames- en herenschoenen te vinden, evenals handtassen.

“De moderne, stijlvolle winkel vormt een mooi eerbetoon aan het vakmanschap van Ecco, dat schoenen en tassen creëert van hoge kwaliteit leersoorten, afkomstig uit eigen leerlooierijen. Ook de toewijding van Ecco om innovatief te blijven komt in de winkel naar voren, net als de essentie van het Deens design – het uitgangspunt van elk ontwerp,” aldus het schoenenmerk in een persbericht.

Het nieuwe winkelconcept zal later dit jaar uitgerold worden in de winkel op Hoog Catharijne in Utrecht. Heldoorn: “Ecco is trots dat het een nieuwe Premium Store in Amsterdam mag openen, ingericht met rijke leersoorten en andere natuurlijke materialen. En we kijken ernaar uit om een tweede vestiging te openen in Utrecht.” Naast de nieuwe Premium Stores heeft Ecco nog 54 monobrand winkels in Nederland.

Beeld: Ecco

Ecco