• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • Tweede brandstore Distrikt Nørrebro opent in Breda

Tweede brandstore Distrikt Nørrebro opent in Breda

Door May-Anne Oltmans

bezig met laden...

Scroll down to read more

Retail

Distrikt Nørrebro, de formule die modeketen The Sting in het najaar van 2017 lanceerde, zal een nieuwe winkel openen in het centrum van Breda. Het wordt de tweede vestiging van het merk, dat afgelopen november haar eerste brandstore opende in Den Haag.

De nieuwste winkel van het label zal openen in het pand waar tot iets meer dan een jaar geleden modeketen Zara was gevestigd, zo bericht BN de Stem. De ruimte, die zich bevindt aan de Eindstraat, werd sinds het vertrek van de Inditex-telg regelmatig gebruikt om tijdelijke outlets te huizen. Volgens een woordvoerder van The Sting wordt deze winkel de grootste tot nu. Tevens heeft de woordvoerder laten weten dat er voor dit jaar nog twee winkelopeningen staan gepland in Uden en Den Bosch.

Naar eigen zeggen is Breda uitgekozen als nieuwe locatie voor deze winkel wegens ‘’het geloof in Breda als winkelstad, de goede ligging en de vierkante meters die deze winkel biedt.” Verwacht wordt dat de winkel eind juni de eerste klanten zal verwelkomen.

The Sting lanceerde in 2017 behalve Distrikt Nørrebro ook de nieuwe formule Cotton Club. Uit de laatst gepubliceerde cijfers van het bedrijf blijkt dat het in boekjaar 2016 een winst boekte van 17,4 miljoen euro: een flinke verbetering ten opzichte van de 5,8 miljoen euro verlies dat het bedrijf draaide in 2015.

Beeld: Distrikt Nørrebro Facebook

Cotton Club
Distrikt Norrebro
The Sting