• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • Zelfstandige Hema-ondernemers enthousiast over overname

Zelfstandige Hema-ondernemers enthousiast over overname

Door Caitlyn Terra

bezig met laden...

Scroll down to read more

De zelfstandige ondernemers achter de 250 Hema-winkels zijn enthousiast over de overname van Hema. Dit laat de Vereniging Aangesloten Bedrijven (VAB) waarin deze ondernemers zijn verenigd, weten via een persbericht.

“Wij waren bij dat gehele proces zeer intensief betrokken,” aldus Paul Loeff, voorzitter van de VAB in het bericht. “Deze succesvolle uitkomst is geweldig nieuws voor alle betrokkenen. De geschilpunten uit het verleden zijn zeer constructief besproken en opgelost. De rechtszaken en opzeggingen zijn van tafel. Over de e-commerce kosten zijn nieuwe afspraken gemaakt.” Hema heeft aangekondigd overgenomen te worden door Marcel Boekhoorn’s investeringsmaatschappij Ramphastos Investments.

“We gaan vanaf vandaag samen al onze energie richten op het geweldige merk Hema, dat we willen laten groeien als nooit tevoren. We gaan zeker weer een grote bijdrage leveren,” aldus Loeff. “Marcel Boekhoorn is een echte Nederlandse ondernemer. Dat spreekt ons enorm aan en het past ook perfect bij dit Nederlandse bedrijf. Marcel erkent de cruciale rol van de franchisenemers als één van de pijlers onder het Hema merk. Dat geeft ons het volste vertrouwen dat we met Hema een geweldige toekomst tegemoet gaan.”

franchisenemers
HEMA
vab
Vereniging Aangesloten Bedrijven