• Home
  • Nieuws
  • Business
  • Constructieve onderhandelingen over doorstart Invito, PRO en Steve Madden

Constructieve onderhandelingen over doorstart Invito, PRO en Steve Madden

Door Anne Buis

bezig met laden...

Een aantal ketens van Macintosh Retail Group heeft al een nieuwe eigenaar gevonden, maar er is ook goede hoop voor de overgebleven ketens Invito, PRO en Steve Madden. Er vinden momenteel constructieve onderhandelingen plaats,” zegt een woordvoerder tegen Retailnews.

Het is inmiddels al twee weken na de laatste doorstart (Manfield, red.), maar de curatoren zijn nog steeds in gesprek met potentiële overnamekandidaten. Het is niet bekend wie er aan de onderhandelingstafel zit bij de curatoren. Volgens de woordvoerder komt er volgende week meer duidelijkheid over de toekomst van Invito, PRO en Steve Madden.

De winkels van de failliete schoenenketens zijn nog steeds open. Net als bij V&D, dat gelijktijdig failliet werd verklaard, houdt het UWV ook zes weken na de faillissementsuitspraak op met het uitbetalen van salaris aan het personeel.

Twee weken geleden werd bekend dat Manfield is overgenomen door Sacha. Nelson Schoenen neemt Dolcis over, daarnaast is Scapino overgenomen door Ziengs Schoenen. Het Belgische Brantana heeft ook een nieuwe eigenaar: Brantnew.

Waar zijn de winkels van Invito, PRO en Steve Madden gevestigd? Bekijk het hier:


Invito
Macintosh
Pro
Steve Madden