• Home
  • Nieuws
  • Mensen
  • Nieuwe topmannen voor Hudson’s Bay Nederland, Galeria Inno en Saks OFF 5th Nederland

Nieuwe topmannen voor Hudson’s Bay Nederland, Galeria Inno en Saks OFF 5th Nederland

Door Caitlyn Terra

bezig met laden...

Scroll down to read more

De directie van Hudson’s Bay Nederland, Saks OFF 5th Nederland en Galeria Inno in België gaat op de schop. In beide landen staan vanaf 1 juli een nieuwe topman of topvrouw aan het roer, zo bevestigt een woordvoerder aan FashionUnited. De directiewisseling is onderdeel van de nieuwe strategie van Helena Foulkes die in februari is gestart als CEO van het Canadese moederbedrijf Hudson’s Bay Company.

Wayne Drummond zal vanaf juli aan het hoofd staan van de Nederlandse warenhuizen van Hudson’s Bay. Hij is op dit moment nog werkzaam als Europa-president van Saks OFF 5th. Foulkes heeft een nieuwe strategie geïntroduceerd waar per merk en per land een directielid wordt aangesteld, aldus de woordvoerder in een telefonische toelichting. Daardoor wordt Stefaan Le Clair, op dit moment nog Benelux-topman, nu de leidinggevende van zusterketen Galeria Inno in België. “Zo’n functie van meerdere landen paste niet meer in de strategie.”

De rol binnen Saks OFF 5th wordt in Nederland overgenomen door Hanneke van Meeteren, zij is op dit moment nog director stores en operations bij het merk.

Galeria Inno
Hudson's Bay
Saks OFF 5TH