Somsack Sikhounmuong, hoofd van ontwerp sinds het vertrek van Jenna Lyons in april, heeft nu ook zijn vertrek bij J.Crew aangekondigd. Het nieuws is tegen Business of Fashion bevestigd door een woordvoerder van het merk. De reden voor Sikhounmoungs vertrek na 16 jaar dienst bij het bedrijf is niet bekendgemaakt.

Sikhounmuong was werkzaam bij J.Crew sinds 2001. In zijn tijd bij het merk heeft hij verschillende rollen vervuld waaronder hoofd van de damescollectie van J.Crew, maar ook hoofd van ontwerp bij zustermerk Madewell. J.Crew heeft bekendgemaakt dat de rol van hoofd van ontwerp niet ingevuld zal worden, maar dat de taken verdeeld zullen worden binnen het bedrijf, aldus Business of Fashion.

“Hoewel we hem niet graag zien gaan, respecteren we zijn besluit en wensen hem al het beste toe,” aldus een woordvoerder van het merk in een statement.

J.Crew heeft de laatste tijd al meerdere veranderingen gezien in het team. Na het vertrek van hoofd van ontwerper Jenna Lyons na 26 jaar dienst, vertrok ook CEO Mickey Drexler na 14 jaar. Een grote ontslagronde werd aangekondigd terwijl de omzet bleef dalen en het nettoverlies toenam.