• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Showprogramma Amsterdam Fashion Week Studio bekendgemaakt

Showprogramma Amsterdam Fashion Week Studio bekendgemaakt

Door Caitlyn Terra

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mode

Het volledige showprogramma van het nieuwe concept van Amsterdam Fashion Week is bekendgemaakt. De organisatie onthulde vandaag de merken en ontwerpers die tijdens het showprogramma van de maart-editie AFW Studio acte de présencee geven.

Onder andere Marlou Breuls, Sjaak Hullekes, Ninamounah, Maison the Faux, Stieglitz, Toral Shoes, Kimberley Jenneskens, Liesbeth Sterkenburg, The New Originals en Silvian Heach staan op het programma. Het volledige programma wordt in februari bekendgemaakt.

Het nieuwe concept, dat altijd in maart plaats zal vinden, richt zich voornamelijk op een brede programmering. Naast mode zal ook fotografie, kunst en design onderdeel zijn van het programma. “Door twee concepten aan te houden is er de vrijheid om in te spelen op wat actueel is. Overkoepelend doel voor beide edities blijft om de relevantie op te zoeken en zo mode dichter bij het publiek te brengen,” aldus eigenaar Danie Bles in het persbericht destijds.

AFW Studio vindt plaats van donderdag 7 tot en met zondag 10 maart.

Beeld: AFW Studio

Editors Note: De titel is na publicatie aangepast. Correct is: Showprogramma Amsterdam Fashion Week Studio bekendgemaakt.

AFW Studio
Amsterdam Fashion Week
Hullekes
Maison The Faux
Marlou Breuls
Ninamounah
Sjaak Hullekes