Hunkemöller opent winkels in Zwitserland

Hunkemöller heeft zijn pijlen gericht op Zwitserland. De lingerieketen wil uiteindelijk 40 tot 50 winkels openen in het land, zo maakt het bedrijf bekend via een persbericht.

”Na een succesvolle lancering in september 2016 van de Zwitserse Hunkemöller webshop, is het nu het juiste moment om de Zwitserse markt verder te veroveren en daar winkels te openen,” aldus het merk. Naar verwachting zal de eerste winkel in oktober openen gevolgd door nog drie andere openingen dit jaar.

Hunkemöller ziet Zwitserland als een van de meest stabiele en welvarende markten in Europa. “Zwitserland wordt vaak gezien als een relatief kleinere markt, maar de hoge koopkracht maakt het juist stabiel,” aldus het persbericht. Volgens eigen onderzoek van het merk heeft Hunkemöller al een sterke naamsbekendheid en werd er positief gereageerd op de collecties en winkelconcepten.

Vanaf 2018 wil het merk zo’n 8 tot 10 winkels per jaar openen. Deze zullen zich vooral vestigen rondom en in Zurich. Op dit moment heeft Hunkemöller wereldwijd al over de 800 winkels, maar het bedrijf is het winkelbestand flink aan het uitbreiden. In juni maakte het bedrijf bijvoorbeeld bekend het aantal winkels in Spanje te willen vervijfvoudigen.

Beeld: Hunkemöller Facebook

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN