• Home
  • Nieuws
  • Business
  • Urban Outfitters lanceert kledingverhuur service Nuuly

Urban Outfitters lanceert kledingverhuur service Nuuly

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Urban Outfitters Inc. lanceert deze zomer Nuuly, een verhuurservice voor damesmode, dit meldt het bedrijf in een persbericht. Met een maandabonnement op de verhuurservice hebben klanten de keuze uit eigen merkkleding, labels van derden en unieke vintage artikelen.

In het persbericht van Urban Outfitters Inc. schrijft het merk dat een maandabonnement 88 dollar kost. Voor die prijs krijgen klanten zes items opgestuurd. Abonnees kiezen elke maand zelf nieuwe stijlen uit en kunnen deze de hele maand dragen. Als een product bevalt kunnen deze ook aangekocht worden.

Nuuly zal tijdens de lancering meer dan duizend verschillende stijlen aanbieden en is van plan om daar elke week honderd aan toe te voegen. Te huur is kleding van de eigen merken Urban Outfitters, Anthropologie en Free people. Maar ook onder andere Reebok, Fila en denimmerk Levi’s, samen met vintage items kunnen gehuurd worden.

Richard A. Hayne, CEO en voorzitter van Urban Outfitters Inc. zegt in het persbericht: “Sinds de oprichting in 1970, is ons bedrijfsfilosofie om onze klanten de creatieve en aantrekkelijke winkelervaring te bieden. Nuuly is de volgende stap naar die missie en hiermee zijn wij van plan uit te groeien tot de meest toonaangevende leider door unieke merken aan te bieden, gekoppeld aan een buitengewone waarde.”

Via Nuuly.com kunnen klanten zich aanmelden voor de wachtlijst om op de hoogte gehouden te worden voor de Summer 2019- lancering. Nuuly wordt gelanceerd in Verenigde Staten. Of de verhuurservice ook wordt uitgerold naar andere landen, of Nederland is nog niet gecommuniceerd.

Urban Outfitters Inc. is niet het eerste bedrijf dat een verhuurservice lanceert. Mud Jeans en het luxemerk Vince gingen het voor.

Vandaag maakte Urban Outfitters Inc. ook de Q1 financiele resultaten bekend Lees het hier.

Geschreven door Kenza Benjekra

kleding verhuur
Nuuly
Urban Outfitters
Urban Outfitters Inc
verhuurservice