• Home
  • Nieuws
  • Mensen
  • Hoe het merk Karl Lagerfeld voor nu verder gaat

Hoe het merk Karl Lagerfeld voor nu verder gaat

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

In tegenstelling tot eerdere berichtgeving van de Duitse dagblad WirschaftsWoche en overgenomen op deze site, heeft modemerk Karl Lagerfeld nog geen beslissing genomen over een mogelijke opvolging van de naamgever die jl. dinsdag overleed.

In een schriftelijke verklaring aan FashionUnited laat een woordvoerder van het bedrijf weten: "Design directeur Hun Kim behoudt de creatieve leiding en daarnaast heeft Karl Lagerfeld de samenwerking met Carine (Roitfeld, red.) voor de herfst ("The Edit") een vervolg gegegeven. "Karl heeft bij zijn gelijknamige label een sterk creatief team om zich heen gebouwd. Design directeur Hun Kim in het bijzonder, heeft de afgelopen jaren heel nauw met Karl samengewerkt en Karl's absolute vertrouwen in zijn ongelofelijke creatieve talent. Karl heeft onlangs de langlopende samenwerking met modeicoon Carine Roitfeld vervolgd, waarbij zij wordt betrokken bij het creatieve proces van zijn merk voor unieke projecten aankomende herfst/winter; zoals The Edit by Carine Roitfeld," aldus de verklaring.

Editors note: In een eerdere versie van dit artikel stond vermeld dat het merk een nieuwe creatieve leiding had benoemd, maar dat is (nog) niet gebeurd. Ook de kop van het verhaal is daarom aangepast.

Carine Roitfeld
Hun Kim
Karl Lagerfeld