Johanna Uurasjarvi nieuwe creatief directeur J. Crew

J.Crew heeft weer een nieuw creatief hoofd. J.Crew Group Inc heeft Johanna Uurasjarvi aangesteld als chief design officer, zo maakt het bedrijf bekend in een persbericht.

“Johanna brengt meer dan 25 jaar aan ervaring in mode en ontwerp met zich mee en ze heeft een uniek begrip van hoe consumenten winkelen en leven. Ze is een visionair met fantastische smaak die ongetwijfeld ons team, partners en klanten gaat inspireren,” aldus Jim Brett, CEO van de J.Crew Group in het persbericht.

Uurasjarvi volgt Somsack Sikhounmuong op die na vijf maanden als creatief directeur het merk alweer verliet in september. Sikhounmuong was op dat moment al 16 jaar werkzaam bij het bedrijf. Hij was de opvolger van Jenna Lyons, die meer dan 26 jaar functioneerde als hoofd van ontwerp bij het merk.

Uurasjarvi was hiervoor werkzaam bij West Elm als creatief directeur bij het lifestyle en interieur bedrijf. Daarvoor was ze werkzaam bij Anthropologie voor meer dan tien jaar. “Ik ben verheugd om me aan te sluiten bij het getalenteerde team van J.Crew en om dit iconische merk verder te ontwikkelen,” aldus Uurasjarvi in het persbericht.

Beeld: J.Crew Website

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN