• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Webshop MS Mode weer in de lucht

Webshop MS Mode weer in de lucht

Door Tessa Guntlisbergen

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mode

Na ruim drie maanden gesloten te zijn geweest, is de webshop van MS Mode sinds vorige week weer online. Nu de fysieke winkels een doorstart maken, wordt ook weer ingezet op de e-commerce activiteiten van de modeketen.

”Onze website is weer live,” staat op de hoofdpagina van de webshop te lezen. Hoewel de site nu een kleiner assortiment aanbiedt dan voor het faillissement, heeft MS Mode aangegeven “in de toekomst meer in te zetten op de online verkoop”. Of en wanneer het online assortiment wordt uitgebreid, is nog onbekend.

De digitale deuren van de webshop gingen afgelopen augustus dicht toen de uitstel van betaling van MS Mode werd omgezet in een faillissement. Inmiddels is bekend dat MS Mode een doorstart maakt onder voormalig eigenaar Roland Kahn en retailspecialist GA Europe. Ruim 150 filialen in Nederland, België, Luxemburg en Spanje blijven open, terwijl de activiteiten in Frankrijk recentelijk werden stopgezet. In Nederland blijven 95 winkels geopend, in België gaat MS Mode door met 24 filialen.

Beeld: MS Mode Nederland Facebook

MS Mode