• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • Eerste internationale retaillocatie van The Row geopend in Londen

Eerste internationale retaillocatie van The Row geopend in Londen

Door Danielle Wightman-Stone

bezig met laden...

Scroll down to read more

Retail

Londen - Het Amerikaanse luxemerk The Row van Ashley Olsen en Mary-Kate Olsen heeft de deuren geopend van een nieuwe winkel in de Londense wijk Mayfair. Het is de eerste internationale retaillocatie van het luxelabel.

Eigenaren en creatief directeuren Ashley en Mary-Kate Olsen hebben met architect Annabelle Selldorf samengewerkt om een flagshipstore te creëren dat ‘de historie en integriteit’ van het (Mayfair) pand omarmt, in lijn met de aanpak van (de winkels van) New York en Los Angeles.

In de Londense winkel, te vinden op 15 Carlos Place, zijn The Row’s ready-to-wear collecties en accessoires voor dames en heren te koop. Net zoals de andere winkels in Los Angeles en New York zijn ook meubels en interieuraccessoires van geselecteerde partners zoals Galerie Jacques Lacoste, Galerie Patrick Seguin, Galerie 54 en Oscar Graf verkrijgbaar. Keramiek van Masa, sieraden van Ana Khouri en skincare van Augustinus Bader maken eveneens deel uit van het assortiment.

Over de keus voor de wijk Mayfair zegt Mary-Kate Olsen in een persverklaring: “Londen is altijd zo’n belangrijke markt voor ons geweest. Toen deze ruimte beschikbaar werd, was het logisch.” Ashley Olsen voegt toe: “We zijn verheugd retail verder uit te breiden door deze exceptionele en unieke klantervaring in het VK.”

Van onze Britse correspondent. Vertaald en ingekort: Esmée Blaazer

Foto’s: eigendom The Row

Ashley Olsen
Mary-Kate Olsen
The Row