• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • Webshop voor luxemerk The Row

Webshop voor luxemerk The Row

Door Esmee Blaazer

bezig met laden...

Scroll down to read more

Retail

The Row heeft nu ook een webwinkel. Dat maakt Yoox Net-a-Porter Group (YNAP) bekend, het bedrijf dat de e-commerce site van het luxemerk ontwikkelde.

Therow.com is live in 69 landen, waaronder Nederland, Belgie, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten. Naast de high-end damesmode en accessoires (tassen en schoenen), kunnen klanten net als in de brandstores van The Row, ook gecureerde meubels, interieuracccessoires en antieke sieraden kopen.

De pre-fall 2019 collectie is via de webshop verkrijgbaar. The Row's mannenmode collectie volgt in juli, aldus het persbericht van YNAP.

Tot nu toe was The Row alleen online verkrijgbaar via de luxe webwinkels Net-a-Porter en Mr Porter."Onze samenwerking met Yoox Net-a-Porter Group stelt ons in staat direct de dialoog aan te gaan met onze klanten op wereldwijde schaal," meldt David Schulte, directeur van The Row, in de statement.

The Row werd in 2006 opgericht door Ashley en Mary-Kate Olsen. Het exclusieve modemerk sleepte eerder deze week de Accessory Designer Award of the Year in de wacht tijdens de CFDA Awards 2019.

De YNAP 'online flagshipstore' divisie sloot al eerder overeenkomsten voor het ontwerp en beheer van digitale vlaggenschip winkels met luxemerken Isabel Marant, Alaïa en Chloé.

Foto's: Eigendom Yoox Net-a-Porter Group en The Row.

The Row
YNAP
Yoox Net a porter
Yoox NET A PORTER Group