• Home
  • Nieuws
  • Mensen
  • Best of 2018: CEO Interviews

Best of 2018: CEO Interviews

Door Caitlyn Terra

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mensen |OVERZICHT

Het jaar loopt weer op zijn einde, wat betekent dat FashionUnited traditiegetrouw terugblikt op de verhalen van het afgelopen jaar. Een selectie van lezenswaardige CEO interviews gepubliceerd in 2018.

Van oud naar nieuw, uit het archief:

CEO premium merk Airfield: “Het is nu onze tijd”

Sexy, uitdagend en zelfverzekerd, dat is wat de Airfield-vrouw is volgens CEO Walter Mosser. FashionUnited werd uitgenodigd op het hoofdkantoor in Oostenrijk en sprak niet alleen met CEO maar ook met hoofdontwerper Andreas Angerer.

Lees het interview hier.

Expert Robert Sangers: “Volgende stap voor e-stores is emotionele personalisatie

Wat is de volgende stap in e-tailing? Het is een vraag waar bedrijf Online Heroes dagelijks mee bezig is en het bedrijf begeleidt daarnaast diverse luxe merken met het bereiken van de ultieme e-commerce ervaring en de verbetering van de online omzet. FashionUnited sprak met CEO Robert Sangers van Online Heroes over de e-stores van de toekomst, emotionele personalisatie en privacy.

Lees het interview hier.

Jaar na koersverandering Veldhoven Group: “Sandwich verdient de aandacht”

De Veldhoven Group heeft de volledige focus op Sandwich gelegd na het opheffen van de merken Dept en Turnover. “Overgaan naar een one brand strategie was voor de groep op dat moment de beste stap,” aldus CEO Martijn Veldhoven.

Lees het interview hier.

CEO Mexx: “Na tien jaar turbulentie terug naar de basis”

Een nieuw hoofdstuk voor Mexx. Het merk herlanceerde onder een nieuwe eigenaar, met een nieuwe look en een nieuwe strategie. Leo Cantagalli, oud Mexx-man, staat aan het roer als CEO bij het bedrijf. FashionUnited sprak hem over de toekomst van het merk en waar het volgens hem precies misging de afgelopen tien jaar.

Lees het interview hier.

30 jaar No Excess: “De retailers kennen ons, de consument nog niet goed genoeg”

Nederlands mannenmodemerk No Excess tikte dit jaar de 30 jaar aan. Het merk heeft de nodige veranderingen meegemaakt de afgelopen jaren en de CEO spreekt dan ook over de veranderde markt, de naamsbekendheid van No Excess en de toekomstplannen.

Lees het interview hier.

Rhumaa: Nederlands premiummerk met een kunstzinnig Afrikaans hart

Nederlands merk Rhumaa werkt samen met Zuid-Afrikaanse kunstenaars en presenteert twee keer per jaar een collectie die zowel stijlvol als duurzaam is. FashionUnited sprak de bevlogen CEO Daniël Beernink op het kantoor in Amsterdam.

Lees en beluister het interview hier.

Hoe gaat het nu met MS mode?

Twee jaar geleden vond een van de zwarte dagen van MS Mode plaats. Het bedrijf vroeg faillissement aan, maar uiteindelijk werd het gered door eigenaar Roland Kahn die het niet over zijn hart kon verkrijgen zoveel mensen op straat te zetten. Er moest veel gebeuren, waar staat het merk anno 2018?

Lees het interview hier.

Duurzaamheid in plaats van fashion: een interview met de CEO van Arket

Berlijn - Arket, het nieuwe duurzame modelabel van de H&M-familie heeft een internationaal winkelnetwerk opgezet sinds de oprichting in 2017. Arket stelt hoge eisen aan zichzelf en vermeldt de namen van alle leveranciers voor ieder product op haar website en op de labels in kledingstukken. Hoe werkt duurzaamheid binnen de H&M Group? FashionUnited sprak met Lars Axelsson, CEO van Arket.

Lees het interview hier.

Een nieuw hoofdstuk voor Lolaliza met Joachim Rubin als CEO

Antwerpen - Dit jaar werd Joachim Rubin aangesteld als de nieuwe CEO van LolaLiza. Genoeg reden om in gesprek te gaan met de kersverse topman over de kernwaarden, de nieuwe strategie en de toekomstvisie van het bedrijf.

Lees het interview hier.

Toekomst Ace&Tate te zien in nieuwe winkel

Ace&Tate is trots op het feit dat ze dingen anders doen, het merk staat niet voor niets bekend als disruptor in de brillenmodebranche. De winkel in de Van Woustraat is dan ook op passende wijze onder handen genomen en wordt gebruikt als retaillab.

Lees het interview hier.

Hoe gaat het nu met Garcia?

Garcia is heel nuchter gebleven ondanks het doorstaan van veertig jaar in de mode industrie, iets wat niet ieder modemerk kan zeggen. FashionUnited werd uitgenodigd bij de nieuwe showroom van het bedrijf in Düsseldorf en sprak met CEO Mark Hommelberg over de strategie voor de komende jaren.

Lees het interview hier.

CEO Esprit: “Ons plan is ambitieus maar realistisch”

Het is een spannende tijd voor Esprit, het bedrijf kondigde aan het einde van een jaar een grote herstructurering plus gloednieuwe strategie aan. Niet één element van het bedrijf wordt op de schop genomen, maar aan alle kanten worden veranderingen doorgevoerd. FashionUnited sprak telefonisch met de CEO over de plannen.

Lees het interview hier.

Hoofdbeeld: MS Mode

2018
Best Of
CEO INTERVIEW